la Proiectul Strategiei de Dezvoltare a Zonei Metropolitane Botoșani!

 

 

cheap shoes nike dunk sb silver box collection - Low shoes - GiftofvisionShops - nike jordans retro 1 camo shoes black friday deals , Sneakers - Women's shoes | Women's Nike shoes, clothing and accessories

Comentarii  

#2 Ioan Marin 11-06-2015 11:57
Fratilor m-ati dat pe spate.
Varianta de ocolire a municipiului Botosani prin [*]testi cu, citez de la pagina 117: "cca 6 km, circulatia pe patru benzi, sunt vizate a fi construite 2 alveole pentru parcare mijloace de transport de trafic greu (în suprafată de 12.000 mp).
Mai oameni buni cum ati ajuns la pretul de numai 2.500.000 euro??? Exista un studiu de fezabilitate sau ceva? Ati calculat cat o sa va coste numai exproprierile? Pai banii astia abia ajung de 6 km de drum comunal plus poduri (uitati-va pe google map sa vedeti cata apa e acolo), plus drenuri (sunt ceva dealuri care "[*]g la vale"),
plus alte amenajari (ziduri de sprijin, santuri din beton, parapeti etc). Patru benzi (adica un fel de autostrada) cu 2.5 mil la 6 km. CINE A SCRIS ASTA ORI NE DUCE CU PRESUL ORI NU ARE NICI UN FEL DE DOCUMENTARE SI SCRIE PROIECTE DIN BURTICA!
Va doresc succes! Abia astept sa circul pe ocolitorul asta !!!!!
Citat
#1 Dan Arnautu 11-06-2015 11:55
Buna ziua.
Am citit si eu Proiectul de strategie al zonei metropolitane.
Se pare ca, ori ati facut unele greseli ori nu sunteti deloc documentati. La pagina 58, unde se prezinta intre altele numarul de locuitori pe comune, sunt "un pic" cam umflate cifrele. De exemplu:
Com Mihai Eminescu la dvs. are 8507 locuitori, in timp ce recensamantul din 2011 zice ca are 6807. (http://www.recensamantromania.ro/wp-content/uploads/2012/08/TS2.pdf).... wikipedia si site-ul comunei zice 6954 locuitori (http://ro.wikipedia.org/wiki/Comuna_Mihai_Eminescu,_Boto%C8%99ani)
(http://mihaieminescu.botosani.ro/categorie/Po[*]tie)
Conform cunostintelor mele bine documentate rezulta ca po[*]tia era in 2011 de 6954 locuitori. De unde ati mai scos 1500 de locuitori. Sunt comune in botosani care nu au de toti 1500 locuitori (vezi Adaseni si Dimacheni).
Aceeasi problema de numar de locuitori este la toate celelalte comune din zona metropolitana. La fiecare numarul de locuitori este umflat cu cateva sute.
Care este interesul? Ne furam singuri caciula?!
Aceasta fiind o dezbatere publica va rog sa nu imi cenzurati parerea si sa o publicati pe site.
O zi buna!
Citat

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Galerie foto 

Ultimele știri

Procedură de atribuire ...

INVITAȚIE Asociația de Dezvoltare ...

Procedură de atribuire ...

INVITAȚIE Asociația de Dezvoltare ...

Procedură de atribuire ...

  INVITAȚIE Asociația de Dezvoltare ...

Întâlnire ZM Botoșani - ...

Ședința de lucru comună Zona Metropolitană ...

Forumul economic ...

Agenda Forumului economic româno - ucrainean ...

Newsletter

Scroll to top