Aniversare a 50 de ani de casatorie pentru 11 cupluri din orasul Bucecea

Zi aniversara pentru 11 cupluri din orasul Bucecea, care au implinit jumatate de secol de la casatorie si au fost sarbatoriti de primarul Andron Țîmpău.

Pentru ei, edilul orasului a organizat o petrecere de zile mari. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură din Bucecea şi a debutat printr-o slujba religioasă, oficiata de doi preoti , iar apoi sarbatoritii acestui eveniment au primit flori si un cadou din partea autoritatilor locale. In cinstea lor, a fost organizata o masa festiva, iar atmosfera a fost intretinuta de o formatie de muzica populara, special adusa pentru acest eveniment.

“Emotionant pentru mine!  Este a VIII-a editie pe care Consiliul Local o organizeaza pentru cei care implinesc frumoasa varsta de 50 si peste 50 de ani de la casatorie” , a declarat primarul orasului Bucecea, Andron Țîmpău.

Au fost felicitati si de prefectul judetului.

„Va mulţumesc pentru ca sunteti aici, astazi, frumosi si tineri. Le felicit pe doamne pentru domnii ingrijiti si aranjati de langa ele, il felicit pe domnul primar ca nu a uitat de sarbatoarea domniilor voastre. Va urez sanatate, fericire, multi ani împreuna de acum inainte si sa va bucurati de cei dragi!”, a fost mesajul prefectului Costica Macaleti.

Sursa: http://www.gazetabt.ro