Joc si voie buna la Stauceni

Comuna Stăuceni a fost joi în sărbătoare, fiind organizată cea de-a XI-a ediţie a Festivalului „Vatra Satului”.

Sute de persoane s-au adunat pentru a asista la concertul organizat de primărie.

Pe scenă au urcat rând pe rând ansamblurile din judeţul Botoşani după care au urmat o serie de solişti de muzică populară.

Prezent la festival a fost şi Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean, însoţit de soţie, deputatul Roxana Ţurcanu, dar şi de senatorul Viorel Grigoraş şi preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Botoşani, Viorel Iliuţă.

„În acest an am ajuns la ediţia a XI-a. Avem 11 ediţii consecutive şi chiar mă bucur că am reuşit să le organizăm an de an. Am trecut prin nişte probleme financiare, atât eu cât şi agenţii economici care ne susţin. Avem un spectacol în care au concertat Călin Brăteanu, Alexandru Recolciuc, Claudia Martinică, Silvia Semeniuc, Cristian Pomohaci. Pentru tineret va cânta Lavinia. Am făcut o colaborare cu alte primării. În momentul în care un artist are mai multe spectacole, preţul este mai mic. Marea majoritate a artiştilor au fost plătiţi de către partenerii noştri de la Vatra Domnească şi cofetăria Mami. Ei sunt sponsorii principali. Ediţia din acest an a fost realizată sută la sută din sponsorizări”, a spus Cozmin Epuraş, primarul comunei Stăuceni. Sursa: http://stiri.botosani.ro